Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Kevin Mr. Kevin
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
+8618927498912
ngobrol Kiwari
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhen Seaskin Sports Goods Co., Ltd.

Tentang Kami

Quality is our middle name

Tentang Kami

Shenzhen Seaskin Sports Goods Co., Ltd.

Pabrik Wetsuit Seaskin dimimitian di taun 2010, anu tempatna di Kota Dongguan Provinsi Guangdong Cina. Dina awal didirikeunana, éta mangrupikeun lokakarya kulawarga alit, utamina nampi pesenan ti perusahaan dagang domestik. Saatos sababaraha taun pamekaran kontinyu, skala pabrik parantos ngalegaan janten 4.000 méter pasagi. Sajauh ieu, urang ngagaduhan kerjasama anu caket sareng Yamamoto (Jepang), Jako (Koréa Kidul), Nam Liong (Taiwan Cina), sareng spons domestik pikeun nyumponan kabutuhan konsumén di pasar anu béda. Pabrik Laut Wetsuit Seaskin ngadamel produk khusus hungkul. Produk kami nyaéta Scuba Diving Suit, Rash Guard Swimwear, Hooded Rash Guard, Swim Vest, Beach Socks, Wetsuit Stoking, Freediving Wetsuit, Triathlon Wetsuits jsb. Hatur nuhun pikeun milih Seaskin Wetsuit sareng janten salah sahiji mitra kami.

Product Showcase

Seaskin Boys Hooded Dudung Zip Surfing Wetsuit

Seaskin Boys Hooded Dudung Zip Surfing Wetsuit

Seaskin Boys Hooded Chest Zip Surfing Wetsuit didamel tina Jako MRL neoprene, anu didamel tina karét Chloroprene dumasar Kapur sareng ramah lingkungan, super manteng sareng awét. The Seaskin Back Zip Boys Long Wetsuits cocog pikeun Snorkel Diving / Scuba Diving / Free Diving / Spearfishing Diving. Sareng cocog pikeun...

Seaskin Boys Dada Zip Surfing Wetsuit

Seaskin Boys Dada Zip Surfing Wetsuit

Seaskin Boys Chest Zip Surfing Wetsuit didamel tina Jako MRL neoprene, anu didamel tina karét Chloroprene dumasar Kapur sareng ramah lingkungan, super regang sareng awét. The Seaskin Back Zip Boys Long Wetsuits cocog pikeun Snorkel Diving / Scuba Diving / Free Diving / Spearfishing Diving. Sareng cocog pikeun suhu cai...

Seaskin Girls Back Zip Surfing Full Suit

Seaskin Girls Back Zip Surfing Full Suit

Seaskin Girls Back Zip Surfing Full Suit didamel tina Jako MRL neoprene, anu didamel tina karét Chloroprene dumasar batu kapur sareng ramah lingkungan, super manteng sareng awét. Seaskin Front Zip Kids Diving Full Suit cocog pikeun Stand Up Paddling / Surfing / Wake Boarding / Kite Surfing sareng sajabana Sareng éta...

Produk Artikel

Taros Kami

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Product

Whatsapp

Tentang Kami

panalungtikan